Tutaj powinien być opis

Szkolny konkurs wiedzy gastronomicznej "Warzywa, ziemniaki i grzyby"

W dniu 9 marca 2017 r. w naszej placówce odbył się szkolny konkurs wiedzy gastronomicznej "Warzywa, ziemniaki i grzyby." Konkurs skierowany był do uczniów Zasadniczej Szkoły Zawodowej kształcących  się w zawodzie kucharz. Konkurs miał na celu przybliżenie zagadnień związanych z przygotowaniem, wartością odżywczą i zastosowaniem poszczególnych surowców w produkcji potraw, a także rozwijanie zainteresowań uczniów. 

W wyniku zaciętej rywalizacji wyłoniono  najlepsza trójkę uczestników . Oto i ona:

I miejsce Diana Pawelec – kl III ZSZ

II miejsce Daniel Głuch – kl III ZSZ

III miejsce Gabriela Gąsior – kl I ZSZ

Zwycięzcy będą reprezentować naszą  szkołę w II Wojewódzkim Konkursie Wiedzy Gastronomicznej w Lublinie.

Wszystkim uczestnikom  dziekujemy i życzymy dalszych sukcesów szkolnych.